Min kundvagn

Mini Varukorg

Dokumenteret effekt og beskyttelse

Delta laboratoriet i Århus

Vi på RadiCover ser det som en plikt och ett viktigt ansvar att bara ha de allra bästa anti-strålningsprodukterna i vårt sortiment. Det betyder att vi ställer höga krav på våra leverantörer och producenter, med hänvisning till tester och dokumentation, för att på så sätt säkra att produkterna faktiskt ger effekt och ett tillfredsställande stålningsskydd. Våra produkter testas också i enlighet med rekommendationer från Sundhedsstyrelsen i Danmark, där sändningseffekten ställs till dynamisk istället för statisk vid maximal sändningseffekt. Läs mer om Sundhedstyrelsens erkännande av RadiCovers tester här.

 

Höga krav på skyddeffekten

Vi har höga krav på våra samarbetspartners vilket medför att vi med jämna mellanrum får tacka nej till nya, spännande produkter med hänvisning till att de inte uppfyller våra minimumkrav på skyddseffekt mot mobilstrålning.

 

Krav: Oberoende dokumentation av anti-strålningseffekten

Vi kräver också att anti-strålningseffekten ska vara dokumenterad av erkända och ackrediterade internationella och danska laboratorier. I tillägg genomför vi SAR-tester i samarbete med CETECOM i Tyskland og USA samt OTA/EMC-tester med Delta i Danmark. Slutligen genomför vi själva även tester och stickprovskontroller av produkterna med egna test- och mätinstrument.

Detta garanterar trygghet og skydd mot mobilstrålning från dina trådlösa enheter.

Bild: Produkttest av RadiCovers anti-strålingsfodral för mobil på Delta laboratoriet i Århus, Danmark.

 

Se testrapporterna här:

RadiCovers mobilfodral
Produkten är SAR-testad och anti-strålingseffekten är dokumenterad av det oberoende, ackrediterade, tyska och amerikanska laboratoriet CETECOM.

RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- CETECOM, USA/Tyskland - (SAR test)
- Delta DK (OTA test)

RadiCovers tabletfodral
- Delta DK (OTA test)

Radicover - Dator fodral
- Verkotan FI (SAR test)

Radicovers påsar till mobil & babymonitor
- Delta DK (OTA test)

RadiCovers antistrålningsfilt & tabletpåse
- Delta DK (OTA test)

VIDEO: Här kan du se hur RadiCovers produkter testas av Delta (DK)