Min kundvagn

Mini Varukorg

Garanti och returrätt

 

Helt nöjd eller pengarna tillbaka

På RadiCover är vi bara nöjda när du är helt nöjd. Det är viktigt för oss att du har en bra upplevelse av vår kundservice och våra produkter. Kontakta oss därför alltid med frågor, ris eller ros via mejl eller telefon. Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp och vill därför gärna höra från dig om du är missnöjd, så att vi tillsammans kan hitta en lösning.

14 dagars full returrätt
Skulle du mot förmodan inte vara 100 % nöjd med de produkter du har köpt från oss, vänligen kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar efter varorna har mottagits. Om problemet inte kan åtgärdas ger vi dig pengarna tillbaka med ett leende.

2 års garanti
Vi är så säkra på kvaliteten att vi ger 2 års garanti om produkten går sönder vid normal användning. Det innebär till exempel att om produkten spricker, går upp i limningen eller annat som kan uppstå. Vi förbehåller oss rätten att försöka rätta till felet samt att få produkten skickad till oss så att vi kan bli klokare och göra produkten ännu bättre.

3 års reklamationsrett
Vår syn på reklamationer är att vi mycket hellre hör från dig om du är missnöjd så vi kan hjälpa dig än att du ska gå och bli upprörd över ditt köp. Vi förbehåller oss rätten att försöka rätta till felet samt att få produkten skickad till oss så att vi kan bli klokare och göra produkten ännu bättre.

Enligt konsumentköplagen har du tre års reklamationsrätt. Observera att denna inte täcker normalt slitage samt skador på grund av felaktig användning av produkten.

Skadeskydd
Vi täcker inte skador som kan uppstå på din surfplatta/mobil/babymonitor vid användning med våra produkter.

Allmänna villkor
Se våra allmänna villkor här.

 

Retur eller byte av varor

Om du vill byta eller returnera din vara, kontakta oss via majl kontakt@radicover.dk eller på telefon +45 91 54 11 11. Då sparar vi både tid, papper och transportkostnader samt CO2.

Du kan också fylla i returformuläret nedan och skicka tillbaka det tillsammans med produkten inom 14 dagar efter att du mottagit den.

Ladda ner retur- och reklamationsformulär här

Du kan antingen skriva ut formuläret och skicka med varan eller så kan du fylla i det på datorn och skicka till oss i ett mejl. Då sparar vi på papper.

Om du vill ha en ny vara betalar vi för att skicka den till dig med den fraktmetod du valde vid köpet. Du betalar för att skicka returvaran till oss och ansvarar för att den når vår adress.

Det är ditt ansvar att varan inkl. förpackningen är i samma skick som när du fick den från oss. Packa därför varan säkert. Bifoga en kopia av din faktura och orderbekräftelse med försändelsen.

Returvaror skickas till
RadiCover ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød
Danmark

 

Reklamation

Vid klagomål gällaande din vara, kontakta oss via mejl kontakt@radicover.dk eller på telefon 91 54 11 11. Då sparar vi både tid, papper och transportkostnader samt CO2.Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp så vi vill gärna höra från dig om du är missnöjd. Sedan hittar vi en lösning tillsammans.

3 års reklamationsrätt
Enligt konsumentköplagen har du tre års reklamationsrätt. Observera att denna inte täcker normalt slitage, samt skador på grund av felaktig användning av produkten.

Så här gör du

Om du vill göra en reklamation inom vår 3-åriga reklamationsperiod, vänligen skicka oss ett mejl med ordernummer samt foto och beskrivning av problemet till: kontakt@radicover.dk.
Om vi ​​skulle behöva se produkten betalar vi frakten och du får en fraktetikett från oss via mejl. 

Om ditt klagomål godkänns kan du bli ombedd att fylla i vårt retur- och reklamationsformulär, som du hittar nedan, och mejla det till oss. Vi skickar en ny produkt utan kostnad.

Ladda ner retur- och reklamationsformulär här

Du kan också välja att få pengarna tillbaka om problemet har uppstått inom 14 dagar efter att du mottagit produkten.

 

Handläggningstid

Vi strävar efter att behandla alla retur- och reklamationsförfrågningar inom 8 dagar efter att vi mottagit returvaran och formuläret från dig. Under semestertider och perioder med högt tryck kan det ta upp till 14 dagar.