Min kundvagn

Mini Varukorg

Handelsvillkor för radicover.se

 

1. Våra detaljer

Detta är den officiella hemsidan för nätshopping av anti-strålningsprodukter från RadiCover ApS i Danmark.

RadiCover ApS, 
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød, Danmark

Organisationsnummer: DK35853960 
Telefon: +45 91 54 11 11 
Mejl: kontakt@radicover.dk
Web: www.radicover.dk / www.radicover.se 

Har du frågor rörande webbutiken eller varorna är du alltid välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.

 

2. Priser, order och utgåede produkter

Alla priser på hemsidan står i SEK inklusive 25% moms och priserna gäller vid tidpunkten för köpet. Skulle en produkt vara slutsåld, restnoterad eller om produkten inte finns tillgänglig kommer du att kontaktas med förslag på lösning. Betalningen kommer endast att dras från ditt konto när varan har skickats eller hämtats. 

 

3. Beställa

När du gör en beställning på Radicover samtycker du till att ingå köpeavtal med oss. När du handlar hos RadiCover behöver du uppge information så som: namn, adress, mejladress och telefonnummer. Denna information krävs i vår orderhantering men också för att vi ska kunna kontakta dig om det uppstår några problem med din order så som slutsålda varor, restorder eller liknande. Vi rekommenderar att du skriver ut och sparar all korrespondens med oss.

Beställning görs genom att fylla i kundinformationsformuläret och godkänna beställningen. Du får en orderbekräftelse via mejl. 

För information om vår sekretesspolicy och efterlevnad av GDPR, se vår sekretesspolicy här.

 

4. Betalning

När du beställer varor från RadiCover kan du välja att betala på ett av följande sätt:

  • Visa / Visa Elektron
  • PayPal (Visa, MasterCard, American Express, Discover)
  • MasterCard - MasterCard Direct - Maestro

Om du väljer att betala med betalkort dras pengarna från ditt konto först när varan har skickats eller hämtats från vårt lager. Betalning sker via en säker anslutning till Nets. 

 

5. Risken för oavsiktlig förstörelse eller försämring

Att en vara skulle förstöras eller skadas på grund av köparen är endast möjligt från det att de beställda varorna har kommit i köparens innehav. 

 

6. Leverans

RadiCover levererar världen över i samarbete med GLS till önskad leveransadress. Leveranstider kan variera beroende på produkt men är vanligtvis 2-3 dagar från mottagandet av betalningen. Uppskattad leveranstid anges i kundkorgen. Skulle ordern vara försenad noteras du via mejl. RadiCover ApS försöker lagerhålla alla artiklar i webbutiken.

Frakt kostar SEK. 69,- pr. leverans. Fri frakt för beställning över SEK. 499,- till en GLS paketbutik. Du kan välja annat leveranssätt mot en extra kostnad. Vid försändelser till utlandet gäller GLS priser.

 

7. Reklamation

Den danska köplagens regler gäller vid köp av varor. När du som konsument handlar hos oss har du 24 månaders garanti. Det innebär att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, få pengarna tillbaka eller prisavdrag beroende på den specifika situationen. Reklamationen skal vara berättigad och felet ska inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annan skadlig användning/behandling.Vid vanligt, förväntat slitage till följd av normal användning måste du kontakta oss inom "rimlig tid" efter att du har upptäckt produktens brist. Om du kontaktar oss inom två månader efter det att felet upptäckts kommer klagomålet alltid att vara aktuellt. Läs mer här.

Om ditt krav är motiverat, kommer vi att återbetala dina (rimliga) fraktkostnader. Varan måste alltid returneras i rätt förpackning och kom ihåg att ta emot kvitto för frakt så att vi kan betala tillbaka fraktkostnaderna.

Reklaamationer skickas till:

Radicover ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød
Danmark

När du returnerar varan fyller du i och skickar in vår returblankett. Du bör beskriva problemet så detaljerat som möjligt. Du kan hitta formuläret här – Ladda ner returformulär.

Vi tar inte emot försändelser med returvaror för vilka leveraansmetoden ursprungligen var avhämtning. Heller inte paket som skickas mot postförskott.


8. Ångerrätt och återlämnande av varor

Om produkten inte uppfyller dina förväntningar eller du ångrar din beställning, kan du returnera ditt köp upp till 14 dagar efter mottagandet. Du måste skicka tillbaka din beställning till oss utan onödig försening och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du vill avbryta ditt köp. Du kan inte ångra ett köp genom att neka mottagande av produkten utan att tydligt meddela oss detta.

Returer

Om du vill använda din returrätt måste du meddela oss att du vill ta tillbaka ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet. Du kan välja att fylla i vårt returformulär och returnera produkten tillsammans med en kopia av kvittot och ett meddelande med önskad åtgärd. Du kan också mejla oss på kontakt@radicover.dk. Det finns ett standardformulär för returer längst ner i dessa villkor.

Oavsett vilken metod du väljer måste detta ske så snart som möjligt efter mottagandet. Vänligen skriv “returnera” följt av ditt beställningsnummer, i ämnesfältet. Var god och returnera varorna i sitt ursprungliga skick, kvantitet och förpackning. Använd alltid namn, ordernummer eller fakturanummer vid retur. Om du vill prova produkten och sedan returnera den måste den vara helt utan tecken på användning.

Det är ditt ansvar att se till att varorna är ordentligt skyddade under transporten och att de kommer fram till oss. När du returnerar varor till oss betalar du för returleveransen, så länge vi inte gjort ett fel i samband med ditt köp. Om du vill byta till en annan produkt betalar vi frakten för att skicka den nya varan till dig.

Produktens skick när du returnerar det

Du är endast ansvarig för eventuell försämring av varans värde på grund av hantering annat än vad som är nödvändigt för att bestämma varornas art, egenskaper och funktion. Med andra ord kan du prova produkten på samma sätt som om du skulle gjort i en fysisk butik men du kan inte använda varan till vardagsbruk. Om produkten testas utöver vad som beskrivs ovan anser vi att den är använd vilket innebär att endast en del eller inget av köpesumman kommer att betalas tillbaka vid retur av produkten. Brist på originalförpackning kan vara värdeminskande så för att vara säker på att du får alla pengar tillbaka rekommenderar vi att varan returneras i originalförpackning.

Återbetalning av köpeskillingen

Om du ångrar ditt köp får du tillbaka det belopp du betalat. Vid värdeminskningar som du är ansvarig för kommer detta belopp att reduceras. 

Om du använder din ångerrätt återbetalar vi allt som erhållits från dig, inklusive leveranskostnader (ej extra kostnader till följd av ditt val av annan leveransmetod än den billigaste formen av standardleverans vi erbjuder), utan onödigt dröjsmål och inom 14 dagar från det att vi har fått meddelande om ditt beslut om återköp. Vi återbetalar med samma betalningsmetod som du använde vid den ursprungliga transaktionen, om vi inte uttryckligen kommit överens om något annat.

Vi kan avvakta med återbetalningen tills vi har fått alla handlingar och om du inte har lämnat in dokumentation innan du returnerar varan.

Retur och kontaktadress:
Radicover ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød
Danmark

 

 9. Dataskydd

Vid köp behöver vi följande information: namn, adress, telefonnummer och mejladress. Vi registrerar och vidareförmedlar enbart de uppgifter som behövs för att kunna leverera beställningen till dig.

Kortbetalningar sker via NETS som skyddar alla kortupplysningar med maximal konfidentialitet. RadiCover har med andra ord bara tillgång till ett transaktionsnummer som betalningsreferens.  

Dina personuppgifter är registrerade hos Radicover ApS och lagras i fem år, varefter informationen raderas. Vi samarbetar med ett antal andra företag som lagrar och behandlar data. Dessa gör detta endast för vår räkning och får inte använda informationen för egna ändamål. Vi arbetar endast med personuppgiftsbiträden i EU eller andra länder som på en tillräcklig nivå skyddar dina personuppgifter. Datakontrollanten på radicover.se är Radicover ApS.   

Du har rätt att få upplysningar kring vilken av din personliga information vi behandlar. Om du anser att uppgifterna inte stämmer har du rätt att få dem ändrade. I vissa fall är vi skyldiga att radera dina upplysningar, om du ber om det. Detta kan till exempel gälla om dina upplysningar inte längre är nödvändiga för det ändamål som de ursprungligen samlades in för. Om du anser att dina personliga upplysningar inte behandlas i enlighet med lagstiftning kan du kontakta oss på: kontakt@radicover.dk

 

10. Ändringar

Vi arbetar hårt för att all information på hemsidan ska vara uppdaterad och korrekt. Det kan dock förekomma prisändringar, brister eller andra oavsiktliga fel där RadiCover förbehåller sig rätten att undantas från sådana ändringar eller fel. RadiCover förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera de regler och villkor som gäller för denna hemsida. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad kring eventuella förändringar.

 

11. Klagomål

Om du som konsument vill klaga på ditt köp måste du kontakta oss via mejl: kontakt@radicover.dk eller per telefon: +45 91 54 11 11. Om vi ​​inte lyckas hitta en lösning som är godtagbar för dig eller om du vill klaga till ett externt reklamationsorgan hänvisar vi till:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Danmark
naevneneshus.dk

Om du är bosatt i ett annat EU-land än Danmark kan du överklaga till EU-kommissionens online klagomålsportal här på: http://ec.europa.eu/odr

 

14. Standard returformulär

Standardblankett laddas ner här: pdf form eller Word form

(Denna blankett ska fyllas i och returneras endast om ångerrätten tillämpas)

Till:

Radicover ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød, Danmark

Handelsbetingelserne uppdaterades senast 15.03.2022